Goedkope bootverzekering vergelijken

Goedkoopste bootverzekering afsluiten

Een goedkope bootverzekering vergelijk is eenvoudig bij Valckenstaete. Uw vaartuig is vaak een kostbaar bezit. Deze wilt u dan ook goed verzekeren. Het maakt niet uit of het een speedboot , sloep, zeilboot of kotter is. Met een vaartuig wilt u liever geen risico lopen dat deze niet uitgebreid genoeg verzekerd is. Bij ons kunt u elk vaartuig online direct verzekeren. U kunt er zelf voor kiezen hoe u de boot eventuele wil gaan verzekeren. Het spreekt voor zich dat hoe uitgebreidere dekking u wilt hebben hoe duurder de premie gaat worden. Door de juiste verzekeraars met elkaar te kunnen vergelijken zorgen wij ervoor dat u juist veel premie kunt besparen. Weten welke dekkingen er allemaal zijn voor de bootverzekering ?

Goedkoopste bootverzekering vanaf € 1,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

Bootverzekering vergelijken

U heeft bij ons altijd de mogelijkheid om de dekking aan te passen. U dient er wel op te letten dat wanneer u de verzekering voor het eerst af sluit. Het eerste jaar kan u tussentijds niet aanpassen. Daarna is deze wel elke dag aanpasbaar of opzegbaar. Voor het afsluiten van de verzekering dient u uw persoonlijke gegevens in te vullen en gegevens van de boot. U moet dan denken aan bijvoorbeeld bootnummer, motornummer of eventueel een chassisnummers in geval van de aanhanger.

In onze software kunt u de keuze maken op welke wateren u verzekerd wilt zijn. U dient zich dan hier ook aan te houden. Op het moment dat u zich in wateren bevind welke niet vermeld staan in uw polis. Dan bent u onverzekerd. Heeft u vragen of krijgt u vragen tijdens of voor een reis. Neem dan altijd contact met onze medewerkers deze zullen u te woord staan en kunnen u gelijk antwoord geven op uw vragen.

Heeft u een bestaande verzekering en u wilt een nieuwe boot verzekeren. U mag dan de nieuwe gegevens van de boot aan ons doorgeven. U mag dit per telefoon of per email doen. Wij zorgen ervoor dat de polis aangepast wordt naar de nieuwe gegevens van de boot. Neem contact op met ons kantoor op. Wij zullen uw vragen altijd direct beantwoorden. Benieuwd naar de veelgestelde vragen ?