Goedkope bromfietsverzekering vergelijken

Goedkoopste bromfietsverzekering afsluiten

Als u de troste eigenaar bent geworden van een bromfiets en wilt een goedkope bromfietsverzekering vergelijken? Sinds een aantal jaar hebben de bromfietsen een kenteken. Hierdoor geldt er een verzekeringsplicht. U dient dan ook minimaal een WA verzekering af te sluiten. Ook al gaat het voertuig bijvoorbeeld tijdelijk in de opslag staan.

De premie voor een goedkope bromfietsverzekering wordt berekend aan de hand van een aantal gegevens. U moet dan denken aan postcodegebied, soort dekking, leeftijd, soort voertuig.

Bent u op zoek naar de beste en scherpste aanbiedingen. Binnen een aantal simpele muisklikken, tonen wij u een overzicht van alle verzekeraars. Hieruit kunt u eventueel nog een keuze maken welke verzekeraar u de beste polisvoorwaarden levert. Meer weten welke dekkingsmogelijkheden er zijn voor de bromfiets ?

Goedkoopste bromfietsverzekering vanaf € 1,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

Bromfietsverzekering vergelijken

Via onze website kunt u heel gemakkelijk zelf een bromfietsverzekering vergelijken. Wanneer wij een verzekeraar voor u hebben gevonden kunt u heel eenvoudig deze verzekering direct afsluiten. Indien u de voorkeur heeft om dit telefonisch te doen, dan kunt u het beste tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen dan telefonisch de dekking voor u regelen. Weten welke veelgestelde vragen er zijn ?