Goedkoopste caravanverzekering eenvoudig vergelijken

Goedkoopste caravanverzekering afsluiten

Via valckensaete kunt u eenvoudig de goedkoopste caravanverzekering vergelijken. In heel Europa een bekend fenomeen. De Nederlander en zijn caravan. Al jaren hebben de Nederland de hoogste “caravan-dichtheid” van Europa. Op dit moment zouden er zo’n 500.000 caravans , 150.000 vouwwagens en 60.000 campers in Nederland moeten zijn. We kunnen dus wel met recht zeggen dat Nederland een echt land is met caravan liefhebbers is.

Al deze voertuigen hebben een verzekering nodig. De een wilt zijn caravan of vouwwagen uitgebreider verzekerd hebben dan de andere. Het neemt niet weg dat het object waar u altijd zo’n fijne vakantie mee heeft in Italië of waar u zo lekker van de wintersport kunt genieten in Oostenrijk goed verzekerd moet zijn.

Dat goed verzekerd moet zijn, is een keuze die u zelf moet maken. Dit is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de leeftijd van uw camper , caravan of vouwwagen. U zult wel begrijpen, is het de moeite waard om een caravan van 15 jaar oud. Compleet casco te verzekeren ? Wij zullen u in ieder geval aanraden dit niet mee te doen.

Een goedkopee caravanverzekering kent verschillende mogelijkheden om te verzekeren. Daarnaast kunt u ook helemaal zelf bij ons bepalen hoe u de verzekering aan de verzekeraar wilt betalen. U kunt kiezen voor maand , kwartaal , half jaar of jaarbetaling. Dit houdt wel in dat als u kiest voor een maand of kwartaal betaling, Dit middels een automatische incasso moet geschieden. Half jaar of jaarbetalingen kunnen ook eventueel via een acceptgiro. Bekijk welke dekkingsmogelijkheden er zijn.

Uw caravan verzekeren vanaf slechts € 1,- p/m
Direct berekenen en afsluiten binnen 3 minuten

Caravanverzekering vergelijken

Qua dekkingen kunt u kiezen voor een beperkte dekking, uitgebreide dekking of extra uitgebreide dekking. Onder de beperkte dekking vallen vaak schades die ontstaan als gevolg van brand , natuur of diefstal.

Bij de extra uitgebreide dekking komen ook schades ontstaan door aanrijding , beschadiging erbij. Vaak kunt u kiezen voor een waardegarantie.

De meest uitgebreide dekking zijn alle voorkomende schades verzekerd. Als aanvulling op deze dekking kunt u dan kiezen voor 1 , 3 of 5 jaar nieuwwaarde garantie. Doordat wij een ruim aanbod van verzekeraars hebben is het daarom ook goed aan te raden en te kijken welke dekking het beste bij u past.

De polisvoorwaarden van de desbetreffende verzekeraars zijn altijd online in te zien of eventueel per email naar u toe te zenden. Weten welke veelgestelde vragen er zijn.