Goedkope fietsverzekering vergelijken

Goedkoopste fietsverzekering afsluiten

Heeft u een fiets gekocht en wilt een goedkope fietsverzekering vergelijken? Dan heeft u direct de mogelijkheid bij ons om hiervoor een fietsverzekering aan te vragen.

Wij zorgen ervoor dat u altijd de beste aanbieding ontvangt voor u fietsverzekering. De premie voor een goedkope fietsverzekering wordt gebaseerd op onder meer: type fiets, waarde van de fiets, soort dekking en het postcode gebied. Meer weten over welke dekkingen er voor de fiets zijn ?

Goedkoopste fietsverzekering vanaf € 1,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

 Fietsverzekering vergelijken

Bij ons kunt u heel eenvoudig uw fietsverzekering vergelijken. Wij laten u direct zien welke verzekeraar de goedkoopste premie kan aanbieden.

Binnen een aantal simpele stappen laten wij zien welke verzekeraars uw fiets willen verzekeren tegen welke premie. Naast het vergelijken op basis van de goedkoopste premie. Kunnen wij u ook een overzicht tonen van verzekeraars met de beste polisvoorwaarden.

Heeft u een geschikte verzekering gevonden ?! Dan bestaat de mogelijkheid om deze direct via ons website aan te vragen. U zult dan per email direct een dekkingsverklaring ontvangen. Indien uw er voorkeur aangeeft om dit telefonisch te doen dan bestaat deze mogelijkheid uiteraard ook. Meer weten over de veelgestelde vragen van de fietsverzekering ?