Goedkope motorverzekering vergelijken

Goedkoopste motorverzekering afsluiten

Heeft u zo snelle motor of een mooie chopper in het bezit. Dan moet u rekening houden met het volgende. Vanaf de dag dat u het kenteken op uw naam heeft staan, dient u hiervoor minimaal een WA verzekering voor af te sluiten.

Vul via onze website het kenteken van uw motor in. Wij laten u geheel onafhankelijk zien waar u het beste verzekerd kunt zijn tegen de beste polisvoorwaarden. Meer weten welke dekkingsmogelijkheden er zijn ?

Goedkoopste motorverzekering vanaf € 1,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

Motorverzekering vergelijken

Wij vinden voor u de beste en goedkoopste verzekeraar, zonder dat het u enig tijd in beslag neem. Vul het kenteken in en een aantal persoonlijke gegevens, wij laten u direct de verzekeraars zien. Via ons is het vergelijken van een motorverzekering nog nooit simpel geweest.

De premie voor een motorverzekering is gebaseerd op een aantal gegevens. U moet dan denken aan bijvoorbeeld : merk & type, leeftijd van de bestuurder, postcode van de bestuurder, soort dekking etc etc.

U kunt indien gewenst gratis en geheel onafhankelijk het voorstel per email ontvangen. U kunt zelf de keus maken om de verzekering direct aan te vragen via onze website. Op het moment dat u dit liever telefonisch doet, kunt u direct contact opnemen met onze medewerkers. Weten welke veelgestelde vragen er zijn  ?