Goedkope oldtimerverzekering vergelijken

Goedkoopste oldtimerverzekering afsluiten

Bent u eigenaar geworden van zo’n leuke oude oldtimerverzekering. Dan moet u letten op het volgende: vanaf de dag dat het kenteken op uw naam staat bent u verplicht om hier minimaal een WA dekking voor af te sluiten.

Wij kunnen via onze website direct alle aanbieders overzichtelijk op een rij zetten voor u. Zo kunt u heel gemakkelijk zien waar u het beste verzekerd kunt zijn. Als u liever een keuze wilt maken uit een verzekeraar met de beste polisvoorwaarden. Dan kunt u dit overzicht hierop aan laten passen. Weten welke oldtimer er zijn voor de oldtimer ?

Goedkoopste oldtimerverzekering vanaf € 2,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

Oldtimerverzekering vergelijken

Wanneer u het kenteken invult van de oldtimer halen wij standaard al een aantal gegevens op. Voor het geheel onafhankelijk vergelijken hebben wij vaak nog een aantal standaard gegevens van u nodig.

De premie voor een oldtimerverzekering wordt gebaseerd op een aantal factoren. U moet dan denken aan bijvoorbeeld: merk, type, gewicht, leeftijd van de bestuurder, soort dekking en ook postcode gebied.

Wanneer u via onze website een berekening heeft laten maken, kunt u dit voorstel geheel gratis en onafhankelijk van ons per email ontvangen. U kunt zelf een keuze maken of u de offerte direct in wilt laten gaan. Op het moment dat u dit liever telefonisch wilt activeren kunt u direct contact opnemen met onze collega’s. Er zijn ook veelgestelde vragen voor de oldtimerverzekering